Vernieuwde website

1118

Assalamu Alaykum wa Rahmatullahi wa Barakaatuhu

Alle lof en prijzingen behoren toe aan Allah die ons de mogelijkheid heeft geschonken om een geheel vernieuwde website te maken.

Beste bezoekers we zijn hard bezig geweest om de website geheel te vernieuwen, om zo een platform te creeëren waar we betrouwbare en profijtvolle kennis kunnen delen. De website dient niet alleen voor kennis op te doen, maar ook voor de laatste nieuws omtrent de stichting, lezingen, lessen, inschrijven en nog veel meer.

De website is zo gemaakt dat het gebruiksvriendelijk is en ook geschikt is voor desktop, tablet en telefoon toestellen. Ook is de website in een nieuw jasje gestoken met een betere indeling om het nog gebruiksvriendelijker te maken.

We zijn momenteel hard bezig om content en verschillende categoriën toe te voegen aan de website, met de loop van de tijd hopen we dat het een pagina zal worden voor zowel moslims die opzoek zijn naar correcte en betrouwbare kennis en niet-moslims die meer over de Islaam willen weten, in shaa Allaah. Daarnaast is er onder aan de pagina de mogelijkheid om in te schrijven voor nieuwsbrieven, laatste artikelen en lessen en lezingen.

Ook willen we iedereen bedanken die ons steunt en helpt om deze website te laten groeien op de weg van Allaah. Moge Allaah de verhevene, ons en de moslims leiding en standvastigheid schenken op zijn weg.

Wij streven er voortdurend naar onze diensten te verbeteren en in te spelen op de behoeften van onze bezoekers. Reacties, suggesties en opmerkingen vernemen wij graag op info@as-sunnah.nl of via de contact pagina.

DELEN